Frisørland – Din vej til succes

 

Vi brænder for at give dig succes

Hos Frisørland har vi en kæmpe passion for vores vidunderlige verden af frisører og mode. Vi er stolte af vores danskejede virksomhed, der er dedikeret til at udvikle sig i takt med de nyeste trends, i vores skønne og finurlige frisørbranche. Vores formål er at skabe en oplevelse for dig, hvor vi hjælper med at vælge de produkter og løsninger, der passer perfekt til dig, din salon og dine kunder.

Med mere end 30 års erfaring har vi opbygget et imponerende knowhow og kendskab til branchen. Vores team på over 20 dedikerede medarbejdere, hvoraf mange har en frisøruddannelse, brænder for at give dig succes.

Vores kerneværdier - ærlighed, respekt og motivation - er essensen af vores arbejde, krydret med en god portion humor. Hos Frisørland dyrker vi både æstetik og købmandsskab, fordi vi mener, dette er kernen i det gode håndværk og det, der giver mest mening for både dig og os. Du kan handle ALT til din salon hos os, og vi er altid parate til at hjælpe dig.

Frisørland – et land, der står bag dig!

Besøg er noget vi elsker hos Frisørland, og derfor råder vi over egne showrooms og akademier i Viborg, Vejle og Herlev. Vores inventarafdeling er dedikeret til at designe og udvikle idéer og indretningsforslag, der opfylder præcis dine ønsker og behov.

Hvert for- og efterår afholder vi kurser, hvor mere end 2.000 frisører deltager i seminarer og faglige kurser både herhjemme og i udlandet. Vi tror på, at kontinuerlig udvikling kræver uddannelse, og derfor tilbyder vores dygtige teams en bred vifte af kurser.

Vores salgsteam består af kompetente mennesker, der dækker hele landet. Vi vægter den personlige kontakt og relationer højt, og derfor nyder vi stadig at have meningsfulde samtaler med vores kunder.

I marketing udvikles aktiviteter til både salon og salgsteam, ligesom online-delen og de digitale medier, er med til at inspirere, og gøre hverdagen lettere for dig. Og endelig sikrer vores lager dag-til-dag-levering, mens vores kundeservice og hotline gør alt for at give dig den bedste oplevelse, og indfri dine ønsker.

Vi er altid tæt på dig, og vi står klar til at give dig rådgivning og support. Kontakt os gerne på telefon: 87 27 10 60.