INVENTAR

Indret din salon med inventar i europæisk design og kvalitet.

Vi er med dig hele vejen, fra den første rådgivning og konceptudvikling, til den færdige leverance. Inventaret kan leveres og bæres ind i salonen – 100% samlet og kvalitetssikret. Hvis man ønsker selv at afhente inventaret på vores lager i Viborg, er dette også en mulighed.  

SKAB DIN DRØMME SALON

Hos os får du Danmarks bedste priser på inventar til din frisørsalon.

Frisørland er din partner i salonindretning. Vi tilbyder et bredt udvalg af møbler og udstyr fra topbrands i branchen. Derudover kan vi også producere inventar på specialmål, så det er tilpasset lige netop dine ønsker og din salon. Så er vi sikre på, at du får inventar, der afspejler din identitet og dit brand.

Frisørland har egen tegnestue, egne leveringsmænd samt egen serviceafdeling, og garvede medarbejdere med mange års erfaring i branchen.


AMBASSADØR

Udlev din drøm sammen med os

Få en komplet salon, når du vælger os som samarbejdspartner. 
Ved at vælge vores hårprodukter og tilbehør, kan du få finansieret alt dit inventar for 0 kr.  


FINANSIERING

Vi har en løsning som passer til dig

Du har flere finansieringsmuligheder, når du køber møbler og inventar hos os – og vi hjælper dig med at træffe det mest fordelagtige valg i netop din situation. 


INSPIRATION

Saloner vi har indrettet

Få inspiration til din salon. Frisørland har gennem mange år hjulpet frisører med at skabe deres drømmesalon(er), og vi vil meget gerne hjælpe med at føre din drøm ud i livet. 

UDFORSK INVENTARKATALOGER