Colour Space

Glostrup (3. nov). Kl 09.00 - 16.00.

Dette farvekursus er til dig, der ønsker at udforske kreative inddelingsmønstre og forstå hvordan farves placering kan påvirke ansigtsform og klipning. Du kan fremhæve, nedtone og skabe smukke dimensioner i håret, ved hjælp af de rette teknikker.

Bliv inspireret til at udvikle dine egne farveteknikker, eller dyk ned i en af vores farveformler, samt spændende metoder. Du vil efterfølgende kunne mestre multidimensionelle teknikker og benytte blandinger, så du kan skabe de nyeste trends.

 

Creative Team On Tour

Aalborg (27. sep), Viborg (28. sep), Vejle (29. sep), Odense (11. okt), Glostrup (12. okt). Kl. 19.00 - 21.30.

Vi glæder os rigtig meget til at præsentere Jer for et nyt koncept, nemlig vores Creative Team On Tour. Vi har samlet et team af dygtige frisører, som alle har fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig.

Der venter Jer et spændende program, med fokus på trenden lige nu. Der vil blandt andet være masser af lækre farveteknikker, smukke klipninger og fede stylings. Hvad mere har du brug for?

Læn dig godt tilbage og nyd en inspirerende aften sammen med os i Creative Team. 

 

GLYNT Ekspert

Online (20. sep). Kl. 19.00 - 21.30.

Kunne du tænke dig at blive en absolut mester i alle de nye skønne GLYNT produkter?
Denne aften vil vi præsentere dig for GLYNT's netop relancerede pleje- og stylingserie.

Serien emmer af kvalitet og lækkerhed, og har fokus på bæredygtighed og naturlige ingredienser. Produkterne er veganske, indeholder milde dufte og er dermatologisk testede.

Vi glæder os til at give dig en masse information, samt tips og tricks, så du kan blive GLYNT ekspert og få mest muligt ud af produkterne i salonen. 

 

Hue Verse

Viborg (25.okt), Vejle (26.okt), Glostrup (27.okt). Kl. 19.00 - 21.30.

Sæt stort X i kalenderen, for endelig kan vi præsentere Jer for evo's nye, fantastiske og komplette farvesystem Hue Verse.

Kom og oplev en "Out-of-this-world" farvesensation, et helt unikt farvesystem med alt fra heldækning og lysning, til smukke gloss med lækker pleje og glans. 

Og bedst af alt, så er farverne naturligvis tro mod evo's bæredygtig.