HAAR

KURSUS EFTERÅR 2022

Vi glæder os til at inspirere, imponere og fascinere dig. 

DISCO INFERNO

TREND TOUR MED CREATIVE TEAM

Kl. 19.00 – 21.30. Glostrup d. 25. okt. Odense d. 26. okt.

Creative team sparker festen i gang med masser af glitter, glans og max inspiration til efterårets looks.

Denne aften er der smæk på kollektionen, som er inspireret af den mørke side af disco, et mix af disco og fremtiden. En aften fyldt med inspirerende farver og kombinationer, brugbare klippeteknikker og super funky styling.  

Peter Holt & Katrine Bjerring er et sublimt makkerpar, med fokus på detaljer, faglighed og kreativtit. Kun det bedste er godt nok. Med inspiration fra hele verden og de skarpeste klippeuddannelser i rygsækken, lover vi, at du vil gå derfra med masser af inspiration og festligt humør.

evo CUTTING CLASS

KLIPPEKURSUS MED PETER HOLT

Kl. 9.00 – 16.00. Viborg d. 10. okt. Vejle d. 11. okt. Glostrup d. 12. okt.

Tag på eventyr og find din egen vej til toppen af klippe – og stylingbjerget. Lær at benytte de korrekte klippeteknikker på tværs af køn, hårtype og længde.

En klipning er gennemført, når den kan styles på mere end én måde. Vi gennemgår klippeteknikker ud fra et kompendie, blandinger til at skabe nye produkter, optimal udnyttelse af din klipning, samt føntørring og fremhævning af detaljer.

Peter Holt er ”evo cutting expert” og har tilegnet sig stor ekspertise på nogle af verdens førende klippeuddannelser. Derudover er Peter mester i sociale medier, og deler gerne tips til, hvordan du bliver mere synlig for dine kunder.

CONTROL THE WAVES

KLIP I KRØLLER MED KIKKI KIEDERLE

Kl. 10.00 – 16.00. Viborg d. 31. okt. Vejle d. 7. nov. Glostrup d. 14. nov.

Mange piger drømmer om flotte krøller. Vil du mestre de ultimative krølleteknikker, både når det kommer til klip, styling og konsultation.

Bliv grundigt guidet igennem de 5 vigtige steps, for at forstå, hvordan du opnår ultimative krøller. Du lærer forskellige teknikker til både klippe- og stylingprocessen, og arbejder på egen medbragt model.

Kikki Kiederle er krøllernes mester, og har skabt en forretning med fokus på eksklusivitet og forkælelse. Hendes kunder rejser fra hele landet, for at besøge hendes salon og få den korrekte behandling af deres krøller. Lær at gøre hende ”krølle-kunsten” efter.

Webinar - evo

evo har, sammen med deres undervisere, sammensat et fantastisk program for hele året.

Mød deres undervisere fra hele verden, som er unikke, talentfulde og inspirerende frisører, der er seriøse omkring deres fag – men samtidig ikke for højtidelige.
Fælles for dem alle er, at de er brancheledere, tænker ud af boksen, udfordrer grænserne, og inspirerer til forandring.

Vælg det kursus der passer ind i DIT program og bliv klogere på de nyeste trends, farver og produkter.

Alle webinar er gratis, og foregår på engelsk. Det eneste det kræver er, at du sætter dig godt til rette, og nyder en dejlig stund sammen med evo.

Praktisk info

Tilmelding er bindende. Ved afbestilling, indtil 14 dage før kurset, tilbagebetales 50% af kursets værdi, hvorefter det ikke længere vil være muligt at afbestille.
Alle priser er ekskl. moms.

Husk, at du hos Frisørland kan optjene loyalitetsbonus, og på denne måde komme gratis på kursus.
Kontakt din sælger for mere info.