Haarværk

En gennemgribende renovering af lokalerne i Hinnerup tog kun 28 dage. Håndværkerne og Ann-Sofie arbejdede fra tidlig morgen til sen aften, og op til åbningen blev venner og familie kaldt ind, så salonen kunne stå fuldstændig skarp.

 

Beliggenhed og omgivelser for valg af lokaler var vigtige for Ann-Sofie, og det var egentligt for at få en kviktest hun dukkede op i industri-kvarteret, og blev smaskforelsket i stedet. Et sted med mange iværksættere og ildsjæle. Det lidt rå udseende, gode parkeringsmuligheder, og synlig beliggenhed ud til aarhusvejen - det føltes bare rigtigt.

Nu gik en spændende proces med planlægning, indretning og helhedsindtryk i gang. Ann-Sofie går “all in” i alt hvad hun sætter sig for, intet går hun på kompromis med. Hun har fulgt sit hjerte, og lyttet til kunders ønsker til, hvad en salon bør indeholde.

”Jeg kontaktede Frisørland, som greb alle bolde jeg kastede i luften. Ret imponerende, taget i betragtning af, at jeg nærmest kom susende som en hvirvelvind. Derefter blev alt, lige fra inventar til produkter leveret på meget kort tid, og jeg har nu evo, GLYNT og MY.ORGANICS på hylderne. Og vigtigt, jeg følte mig tryg hele vejen”, fortæller Ann-Sofie Hyldgaard - Haarværk @haarvaerkfrisor

I mere end 18 år har Ann-Sofie arbejdet som frisør, både i København og Aarhus, og de sidste 7 år i Hinnerup. Ann-Sofie er en kvinde, der elsker sit fag, at være kreativ, møde mennesker hver dag, og sætte et smil på kundernes læber, giver hende motivation til at yde sit bedste.

Kvaliteten i håndværket vægtes højt, og inspirationen finder hun i møde med ildsjæle, tidens udvikling, trends og tendenser. Ann-Sofie glæder sig hver eneste dag til at komme på job, og kunderne har virkelig taget godt imod de nye lækre omgivelser, hvor nærvær, hjerterum og lækkert hår forenes.