Hvidberg Hairstudio

Trine og hendes mand har totalrenoveret lokalet som før var en stald. De har investeret mange penge og tid, men nu har hun fået hendes drømmesalon, som oser af kvalitet og mange lækre detaljer. Og samtidig har trine valgt en ambassadør aftale hos frisørland.

Trine kunne ikke forstille sig at arbejde sammen med andre virksomheder end Frisørland, som hun forbinder med kvalitet og tryghed, og omtaler som et meget jordnært og ærligt firma. Det giver som salonejer en tryghed, at man kan få en sponsor aftale (Ambassadør aftale red.), hvor man får alt sit inventar gratis til salonen, på den betingelse, at man handler størstedelen af sine produkter hos frisørland.

Der var ingen tvivl omkring valg af brand, og Trine har evo stående på hylderne. Hun har arbejdet med produkterne i mange år, og har som underviser for Frisørland et indgående kendskab til flere brands. Derudover har hun også valgt at have brandet GLYNT, som supplerer evo super fint.

“evo har nogle værdier som jeg brænder for, såsom at gøre planeten til et bedre sted at være som menneske, og med tanke om at bruge de rigtige ingredienser, samt genanvendeligt plast. Produkterne er så rene, som de kan blive, uden at gå på kompromis med performance og kvalitet”.

Trines nye hjertebarn er hårfarverne HUE VERSE, blandt andet grundet deres enorme glans, og at farverne er uden ammoniak, ppd og resorcinol. Og så er der et helt gloss-system, der giver mange nye muligheder for at lave lækre glossinger, uden at lysne på kundes naturhår.