GRAHAM HILL

Inspireret af den legendariske, britiske racerkører; Norman Graham Hill.
En serie af hår- og skægprodukter, velegnet til styling, pleje og traditionel barbering – alt hvad den moderne gentleman har brug for.

GRAHAM HILL produktserien der er en hyldest til den britiske gentleman. 

GRAHAM HILL’s Grooming serie består af produkter inden for vask & pleje, styling & finish samt skægpleje. Produkterne har en elegant og maskulin duft.
Hvert produkt har navn efter en del af de racerbaner Graham Hill har fejret sine store sejre: Indianapolis, Le Mans, Monaco og naturligvis Silverstone, hjemstedet for den britiske motorsport.

CLEANSING & VITALISING

Milde rensende produkter,
med en fantastisk maskulin duft.
Oplev følelsen af velvære
og ren luksus.

SHAVING & REFRESHING

Skæg og hudpleje uden kompromis.
Et velplejet skæg kræver
de bedste produkter.

STYLING & GROOMING

Style dit hår på den fede måde.
Alt hvad den moderne mand
har brug for.

Norman Graham Hill var en britisk racerkører og er nok en af historiens mest succesfulde racerkørere. Han er den eneste racerkører som nogensinde har vundet ”Triple crown”: Formel 1 verdensmester, vinder af Indianapolis 500 og vinder af 24h Le Mans.

Men Gramham Hill var meget mere end en racerkører. Han personificerede den britiske gentleman: Høflig, respektfuld, humoristisk, kosmopolitisk og veltalende.
Han var et af sin tids stilikoner. Den perfekte pleje af overskæg og hår var en selvfølge for ham, og hans søn, racerkøreren Damon Hill, taler stadig begejstret om sin fars walk-in closet.