DOPAMIN BREEZE - Odense onsdag d. 15. marts
Varenummer: k0315
For at se vores priser kræves det et login. Kontakt os venligst for at rekvirere et.

Onsdag d. 15. marts
Kl. 19.00 - 21.30 inkl mad kl. 18.30 - 19.00.

DOPAMIN BREEZE
TREND TOUR SS23

SKAL DU VÆRE MED NÅR FRISØRLANDS KREATIVE TEAM DISKER OP MED FORÅRETS OG SOMMERENS TRENDS? EN AFTEN MED SMÆK PÅ SIGNALKRAFTEN!

Dopaminen vil være omdrejningspunkt, og sætte tankerne i gang omkring de kommende tendenser, serveret af ikke mindre end fire kreative frisører. Denne aften giver alt, hvad hjertet kan begære af kreativt indhold, indenfor både klip, farve og stylings. Du vil blive inspireret med både feminine og maskuline styles, så du er bedst muligt klædt på til de nyeste trends.

Vi byder velkommen til:
Kikki Kierderle, kendt for sin høje kvalitet og faglighed, og ekspert i krøller og balayage. Mike Bjerregaard Harriet, en sand mester i herrenes univers. Louise Frøkjær, ekspert på styling og kreativt hår, med fokus på det feminine. Og ikke mindst Peter Holt, vores farvespecialist, som er inspireret af Sassoons perfektionisme. Tre ud af fire fra kreateamet, vil være på scenen denne aften.

Kl. 19.00 - 21.30 (inkl. mad kl. 18.30 - 19.00).
Pris 799 kr.

Adresse
Erhvervsskolen
Munkebjergvej 130
5230 Odense MMere information
  • Praktisk info

    Tilmelding er bindende. Ved afbestilling, indtil 14 dage før kurset, tilbagebetales 50% af kursets værdi, hvorefter det ikke længere vil være muligt at afbestille.
    Alle priser er ekskl. moms.

    Husk, at du hos Frisørland kan optjene loyalitetsbonus, og på denne måde komme gratis på kursus.
    Kontakt din sælger for mere info.