Hair by L

GLYNT står på hylderne hos dygtige og kvalitetsbevidste frisører. Vælger du Frisørlands produkter og tilbehør, og vælger du Frisørland som samarbejdspartner, så kan du få finansieret alt dit inventar helt gratis.

HAIR BY L fra Frederikshavn har GLYNT’s produkter i salonen, og har samtidig valgt en Ambassadør aftale hos Frisørland.

Line åbnede hendes første salon i december 2019, men blev 3 måneder efter ramt af nedlukningen i Danmark. Siden da er fulgt flere nedlukninger, men trods det, har hun formået at vækste, og rykke til nye og større lokaler, på den anden side af gaden.

Jeg elsker produkterne, så da jeg stod og skulle vælge nye møbler til min salon, var jeg ikke i tvivl - og nu er jeg bare super glad for samarbejdet med Frisørland.

Line Wolllmann Jacobsen, HAIR BY L

Da Line stod og skulle åbne drømmesalonen valgte hun, og hendes mand Martin, at tage fat i Frisørland, og de gik fra mødet med inventarafdelingen, med masser af input samt vejledning, og ikke mindst et tilbud om finansiering.

Og netop finansieringssnakken gjorde, at Line ikke var i tvivl om valget af en Ambassadør aftale. Denne bevirkede, at Line kunne få hendes ønskede inventar, uden at skulle have penge op af lommen - en aftale hun ikke kunne se andre i branchen matche, og derfor var det helt naturligt at indgå et samarbejde.

Idag har Line både GLYNT og evo på hylderne, da de supplerer hinanden perfekt, og hun nyder hver dag at træde ind i drømmesalonen, og slippe kreativiteten løs.