ProduktGruppeBlade

12-06-2019
PRODUKTGRUPPE BLADE Her kan du downloade en oversigt over alle vores produkter og se hvilken gruppe de hører under. Derefter kan du downloade det respektive ark og udfylde det med produktnavn. Du kan enten downloade det som Word fil og indtaste produktnavnet på computeren og derefter skrive ud. Eller du kan downloade den som PDF og skrive produktnavnet med kuglepen eller lign.

GLYNT Kataloger

01-01-2017

MyOrganics

17-03-2015
MY.ORGANICS blev etableret i 2012 af grundlæggere, der har ti års erfaring inden for hårpleje. Rækken af eksklusive produkter er lavet af certificerede ingredienser, der er dyrket ved hjælp af økologiske og biodynamiske landbrugsteknikker. GODKENDT TIL GRØN SALON. SE MY.ORGANICS VIDEOEN HER: DOWNLOAD TEKNISK MANUAL HER: Alle MY.ORGANICS kosmetiske produkter indeholder høje koncentrationer af rene æteriske olier, udtrukket fra planter og blomster ved brug af traditionelle, gamle høst teknikker, for at opnå et produkt, der er fremstillet af 100% naturlige ingredienser. Hele MY.ORGANICS serien er egnet til alle typer af hår og hud. Helbredende egenskaber, dufte og farver, der kendetegner hver essens, bevares uden brug af kemiske tilsætningsstoffer og sikrer dermed, at produkterne hverken er aggressive eller skadelige. Valget af MY.ORGANICS betyder, at sætte din krops velbefindende først. MY.ORGANICS tror på en bæredygtig produktionskæde fra landmanden til kunden, for at udvikle ansvarlige produktionsmetoder. Vi tager os af kroppen ved at tage hensyn til planeten. Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

SMUKT HÅR - OG HVAD DU KAN GØRE MED DET

03-08-2014
Hemmeligheden bag GLYNT (udtales Glint) ligger i produktsammensætningen, som er udviklet i Schweiz og fremstillet specielt med henblik på professionel brug. Hertil anvendes højeffektive plantestoffer, som forarbejdes med det nyeste tekniske udstyr, for at give håret de bedste  forudsætninger for at optage produkterne. Kvaliteten af hvert enkelt plantestof er her af afgørende betydning. Kun når det kan påvises, at et plantestof virkelig har en gavnlig og relevant virkning på hår og hud, bliver det brugt i GLYNTS produkter. Af etiske grunde så vel som af respekt for forskellige trosretninger, anvendes ingen ingredienser fra dyr i GLYNTS produkter. Forsøg på dyr tager vi desuden konsekvent afstand fra. Dyreforsøg udføres derfor hverken af os eller via tredjepart. Glynt er en hårkosmetikserie, som kun fås hos frisøren. Over 6.000 topfrisører i hele verden arbejder med Glynt-produkter i salonen og sælger dem også til deres kunder til hjemmebrug. Glynt er udledt af oldtysk og betyder „Glans“ - et ideal til smukt hår. Glynt-formlerne er baseret på forskning fra Schweiz. Serierne er udviklet til frisører af frisører. Derfor er Glyntprodukterne meget innovative. Produkter, som kan leve op til førende frisørers høje krav, opfylder også selv de mest krævende salonkunders ønsker.  

SILVERTREE - MOROCCO ARGAN OIL

03-08-2014
Den komplette serie med lækre hud og hårplejeprodukter baseret på helbredende olier fra argan træets frugter. Gennem hundreder af år, har folk i Marokko nydt godt af de vidunderlige egenskaber fra Argan olien, der er rig på vitamin E og essentielle fedtsyrer - og er dermed som skabt til sund hår terapi. Silver Tree Argan Olie er vægtløs og absorberes øjeblikkeligt så tørretiden forkortes, uden at håret fedter. Produkterne er perfekte til at nære, styrke, blødgøre, give glans og fugt til alle hårtyper. Gør håret mere medgørligt og beskytter mod solens skadelige UV-stråler. Produkterne er 100% naturlige og derfor det sunde valg for både kunder, frisører og miljøet.

STRÅLENDE GLANS OG INTENSIVE FARVER

02-08-2014
GLYNT Shadows intensivtoninger og GLYNT Shadow S hårfarverne, farver håret permanent. Dette enestående og intelligente farvesystem består af 68 forskellige nuancer, som kan kombineres med hinanden. Herved opstår en uendelig verden af kreative farvemuligheder. De særligt milde produkter farver håret på en blid og skånsom måde, og fremskaffer udtryksfulde farveresultater samtidig med, at håret tilføres en bemærkelsesværdig silkeglans. Med det innovative farvesystem fra GLYNT SHADOWS bliver hårfarvning til en rigtig beauty-oplevelse. GLYNT Mangala er en serie bestående af syv tonende hårkure, som forbinder pleje og farveopfriskning med hinanden. Det spiller ingen rolle om håret er farvet eller ej: GLYNT Mangala frisker hårfarven op, og kan efter ønske også nuancere eller understrege en bestemt farvetone. Sådan holder GLYNT Mangala hårfarven lige så frisk og glansfuld, som i dagene lige efter farvningen, helt hen til din næste frisørtid.  

01 HYDRO

01-08-2014
Eksotiske frugtekstrakter af australsk fersken og vild lime samt akaciefrø, beskytter og genopbygger håret og giver det masser af fugtighed. Håret får en iøjnefaldende glans, en silkeblød overflade og en vægtløs fylde. HYDRO-produkterne ledsages af en behageligt mild duft af blomster og frugt.  

02 VOLUME

01-08-2014
VOLUME-produkterne er simpelthen et must til fint hår. Energy Shampoo med ekstrakt af ingefær virker dybderensende, den termoaktive Energy-conditioner gør håret tykkere med silkeprotein og flydende keratin, og Energy Mask styrker håret med ekstrakt af Ginkgo biloba og vitamin B5. Resultat: en fantastisk kraft, dynamisk fylde og vægtløs volumen. VOLUME-produkternes virkning ledsages af en aromatisk, men behageligt mild og frisk frugtduft.  

03 REVITAL

01-08-2014
REVITAL-produkterne giver håret dét tilbage, som det længes efter. Håret får en usædvanlig glans, og det bliver silkeblødt og nemt at frisere. Alle produkter indeholder et sukkerekstrakt fra kernerne i den Indiske kassiaplante. Dette virksomme stof betragtes som et plantebaseret alternativ til hyaluronsyre og virker på håret som en foryngelseskur. REVITAL-serien ledsages af en sart blomsterduft med et frisk strejf af appelsin.  

04 DERMA

01-08-2014
DERMA-produkterne er et sandt afspændingsprogram for hovedbunden. Regulate Shampoo og Regulate Tonic indeholder ekstrakt af pilebark, som har en antiinflammatorisk og beroligende virkning, og salicylsyre, som modvirker skæl. I Regulate Tonic sørger vitamin B5 desuden for en let volumen, og forfriskende mentol giver en behagelig blodgennemstrømning i hovedbunden. En helt særlig wellnessoplevelse får man med  hovedbundsmassagecremen E.F.A. Stimulant. Den virker behageligt afslappende på hovedbunden, og nærer den med essentielle fedtsyrer fra vindruekerneolie og burrerod. DERMA-produkternes virkning ledsages af en behageligt mild duft af hav og grøn citrus.  

05 NUTRI OIL

01-08-2014
Med NUTRI-produkterne bliver selv det mest krøllede eller tørre hår nemt at frisere. I Nutri Oil Shampoo giver koldpresset Jojoba Olie pleje og glans og opbygger hudens naturlige beskyttelsesbarriere. I Nutri Oil Mask bliver virkningen af Jojoba olien forstærket gennem nærende Macademia-Olie og giver ekstra smidighed. I Nutri Oil Elixir anvendes Kendi olien der udvindes af Kukui Nøddetræet fra Hawai, Argan-Olie og de essentielle fedtsyrer der er rig på næring fra Avocado olie, giver følelsen af „Hår som silke“. En florentinsk blomsterduft med et svagt strejf af frisk græs understreger alle tre produkter.  

06 ACTIVE

01-08-2014
ACT IVE-produkterne er en sand kraftkilde. Her udfolder bladekstraktet fra det asiatiske tempeltræ (Ginkgo biloba) sin virkning. Denne usædvanlige, naturlige råvare beskytter cellerne og fremmer blodcirkulationen. I Asiatisk lægekunst har man kendt denne virkning i over 1.000 år. Hårets vækst stimuleres, og håret får fylde og mere kraft. ACT IVE-produkterne ledsages af en frisk duft af træ og mynte med et behageligt stimulerende strejf af lavendel.  

07 SUN

01-08-2014
SUN-produkterne beskytter håret mod fugttab på grund af sol, klor- og saltvand. En australsk frugtcocktail af citronasp, Lillypilly-bær og Davidson-blommer gør håret særlig glansfuldt og legende let at frisere ud. Selv glansløst og mat hår bliver atter smidigt og skinner som silke efter blot en enkelt behandling. SUN-produkterne ledsages af en frugtmættet ferskenduft med et mildt blomsterpust af fresia.  

ph SENSITIVE

01-08-2014
SENSITIVE-produkterne giver huden det, den trænger til, og det betyder ikke mindst: en dejlig fornemmelse. Alle produkter udmærker sig ved at tåles særdeles godt, også af sensible hudtyper. Højt oprensede, inerte mineralske lipider og planteolier fra engkarse og jojobanød sikrer den vigtige tilførsel af lipider. De bevarer hudens beskyttende syrekappe og fremmer en sund hudbarriere.

Styling til ethvert look

01-08-2014
En god klipning er en forudsætning for det perfekte look. Men først med de rigtige styling- og finishprodukter åbnes der mulighed for varianter og hurtige forvandlinger. Uden fast voks ville et Charleston-look ikke have været muligt, og uden pomader ingen Rockabilly-style. Et punklook kunne kun realiseres ved hjælp af designprodukter med meget fast konsistens, og grungelooket gik hånd i hånd med finkornede teksturpastaer. For glamourstyles er glansgivende føntørringsprodukter uundværlige, og krøller kan defineres meget virkningsfuldt, men kun hvis man har de rigtige værktøjer til rådighed. Styling- og finishprodukterne fra GLYNT er netop den hjælpende hånd bag kulisserne, som muliggør kreativ styling af enhver art før den store optræden. Uden indskrænkninger. Alle styling- og finishprodukterne fra GLYNT er udviklet specielt med henblik på et bestemt formål, og derfor er der ingen overlap i sortimentet. Alle produkter er meget drøje i brug, så i praksis: Less is more! Styling- og finishprodukterne fra GLYNT er opdelt i anvendelsesområder og er desuden forsynet med en holdfaktor, som beskriver fasthedsgraden og dermed siger noget om produktets karakter. Silkeglans og lethed: Smooth Definition, tekstur og formgivning: TEXTURE Design, fasthed og glans: Gloss Fylde, hold og volumen: Setting Finish, hold og fasthed: Sprays

BØLGER AF BEGEJSTRING

01-08-2014
Ønsket om krøller eller bølger i håret er udødeligt, for krøller har altid understreget en forførerisk udstråling. Det er kun fortolkningerne af krøller, der for alvor har forandret sig i tidens løb. Fra iøjnefaldende glamourkrøller og store krøller i langt hår til næsten usynlig ekstra bundvolumen i kort eller mellemlangt hår – med den rigtige teknik og de rigtige produkter vil permanentet hår altid være trendy. Det vil et besøg på en hvilken som helst af verdens berømte catwalks kunne bekræfte. Enhver hårlængde og hårtykkelse, og enhver hårtilstand stiller sine bestemte krav til den perfekte permanentbehandling. Dertil kommer det ønskede resultat: livlige krøller, store bølger i længderne eller simpelthen ekstra bundvolumen for at give håret mere fylde. GLYNT har produktløsningerne til alle tænkelige resultatønsker. TRI PERM er en mildt alkalisk permanentvæske i tre styrker. Den giver en elastisk omformning og en permanent, som holder længe, samtidig med at den skåner håret optimalt. BI PHAS er en pH-neutral permanentvæske i tre styrker. Den giver en elastisk omformning og spændstige krøller, samtidig med at den er usædvanlig skånsom mod håret. TWISTER er en permanentgel til at give bundvolumen. Den skaber spændstighed og fylde i toppen og på baghovedet. TWISTER kan også bruges til at forme det nyudvoksede hår i bunden på ny efter en tidligere permanent. Brugsanvisning til permanent kan downloades HER